O BRENDU

Robna marka Marry ed, nastala je kao rezultat projekta stvaranja proizvoda posebne namene i materijalizacije ideje o “dostupnom glamuru”.
Marry ed je zaštićeno ime za proizvode, koji svojim dizajnom i kvalitetom mogu ravnopravno da stanu uz najveća svetska imena, a koji su u isto vreme, po svojoj ceni, dostupni i prihvatljivi za većinu populacije.
Prva kolekcija Marry ed predstavljena je tržištu pod zaštićenim nazivom Crystal by Marry ed, kolekcijom ženske, ručno rađene, satenske obuće za venčanje i svečane prilike.Crystal by Marry ed odražava svojim modelima “top glamur” ekskluzivnim detaljima, sofisticiranim dizajnom i prefinjenošću finalne izrade, a istovremeno i “dostupni glamur” koji se ogleda u efektu pristupačne cene.
Intenzivna marketinška podrška i  benefiti koje naša kompanija omogućuje svojim kupcima i partnerima, potom timski rad uz uzajamno poštovanje i razumevanje, unapređuju našu poslovnu strategiju i rezultiraju kreativnom nadgradnjom i proširenjem robne marke Marry ed na tržištu.

Jun mesec 2012. godine beleži dostupnost prodaje obuće kolekcije Crystal by Marry ed u osam gradova u Srbiji i Makedoniji, u jedanaest maloprodajnih prostora.
Budućnost za Marry ed predstavlja vreme, u kome će biti postavljani novi standardi, ponikli na temeljima prve kolekcije, kolekcije obuće za venčanje i svečane prilike Crystal by Marry ed.