PARTNERI

Brend Marry ed je svojim predanim radom i odgovornim poslovanjem stekao stabilne partnere.
Oni su zastupnici renomiranih modnih kuća i proizvođača venčanica i svečanih haljina. Svojim dugogodišnjim iskustvom zauzimaju vodeća mesta u Srbiji.
Kvalitetnom ponudom omoguju u svojim salonima i ateljeima predstavljanje svetskih brendova:
Pronovias, Manuel Mota, Elie Saab, Demetrios, San Patrick, La Sposa, Maggie Sottero, Rosa Clara, Justin Alexander, Eddy K, Marylise, Divina Sposa, Atelier Diagonal i White One
.

U salonima naših partnera, kupcima je dostupno da sve haljine aktuelnih kolekcija probaju uz modele obuće našeg brenda i kolekcije Crystal by Marry ed.
Nevestama, čiji je odabir haljine napravljen u Salonima venčanica, partnera naše kompanije, omogućili smo popust za sve modele iz kolekcije Crystal by Marry ed, u svim svojim maloprodajama u Srbiji.

                                                       

Odabir partnera, naša Kompanija napravila je i u pravcu saradnje sa modnim kreatorima, dizajnerima i brendovima iz Srbije. Kreacije njihovih haljina za venčanje i svečane prilike su unikati i predstavljene su uz kolekciju Crystal by Marry ed u istoimenoj maloprodaji u centru Beograda. 

Istaknuto mesto među partnerima našeg brenda zauzima studio, čije fotografije prate kolekciju Crystal by Marry ed na poseban način. Svojim kreacijama Say Cheese Studio fotografije istakle su osobenosti našeg brenda i predstavile tržištu modele iz kolekcije Crystal by Marry ed u duhu projekta “dostupni glamur”.