PRIJATELJI

Kada volite ono čime se bavite i kada se susrećete i upoznajete sa poslovnim ljudima iz različitih oblasti delovanja i delatnosti, saradnja nekada preraste u divno druženje i prijateljstvo.
2010. godine upoznali su se Marry ed i sastav Studio Alektik iz Novog Sada.
Obuća naše kolekcije Crystal by Marry ed prati Studio Alektik i gudački kvartet Alektik Pearls veoma često, u različitim prilikama.
Njihova originalnost i upečatljivi nastupi, dali su novu dimenziju doživljaja naše kolekcije obuće i našeg brenda. Svojim stilom oblačenja, veoma karakterističnim i neuobičajenim, Studio Alektik je modelima Crystal by Marry ed dao mogućnost novog doživljaja uz drugačije odevne kombinacije.

www.studioalektik.com

Alektik Pearls, akustični ženski kvartet koji je osnovao Studio Alektik, izvodi popularna klasična dela, filmsku muziku i obrade pop hitova. Česti su gosti na venčanjima i  svojim glamuroznim nastupima osvajaju publiku. Modeli obuće Crystal by Marry ed koje su članice kvarteta Alektik Pearls odabrale za svoje nastupe su elegantni, nežni, sa obaveznim detaljima sa kristalima i cirkonima.

Iva Ugrčić, flautistkinja, veliki Marry ed prijatelj, uz angažovanje u sastavu Studio Alektik, gradi i svoju solističku karijeru veoma uspešno, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.
Tvorac je projekta “Voyage”, koji na veoma poseban način, vodi poklonike klasične muzike kroz epohe, u duetu flaute i harfe.
Na svojim koncertima Iva nastupa u obući iz kolekcije Crystal by Marry ed. Najčešće, u pitanju je jednostavna elegancija modela sa platformom, crne boje, koji se mogu veoma uspešno kombinovati sa dugim večernjim haljinama.

www.between2souls.com

Upoznajte muziku i stil naših prijatelja i uživajte, onako kako mi uživamo uvek, kada smo zajedno.